Over Choc'atelier

Choc'atelier gaat terug naar de basis, na veel te hebben gewerkt voor goede zaken ( The Chocolate Line, Hof Van Cleve ) is het tijd geworden om men eigen creativiteit te laten botvieren in men eigen zaak.

Ik wil teruggaan naar de basis van alles, alles zelf maken, met frisse smaken die als een bommetje ontploffen in de mond tot zachte karamels die heerlijk smelten op uw tong.

Een praline is meer dan chocolade, het is ervaren van verschillende smaken en vooral genieten van de heerlijke zoetigheden.

Toen ik mijn zaak opstartte was het voor mij heel duidelijk dat kwaliteit op de eerste plaats zou komen. De klanten wil ik verwennen en verrassen en tegelijkertijd wil ik mezelf creatief uitleven.

En als u ook op een bijzondere manier uw relatie of geliefde of geboorte of ook verjaardag te verrassen met chocolade? Bekijk de vele variaties met ambachtelijke chocolade want ik sta er zeker klaar voor om voor jullie te verrassen!

Wil je meer van mijn werken zien, druk dan hier.

Onze lekkere pralines bij Choc'atelier

Om het even wat is goed als het gemaakt is van chocolade.

Het leven is als een doos bonbons je weet nooit wat je eruit zal halen.